Droomreizen

Er zijn ongetwijfeld bestemmingen waar u ooit nog eens naar toe zou willen. Op safari in Afrika, Machu Picchu bezoeken of luieren op dat prachtige bountyeiland. Of misschien wel iets heel anders.... Blijft het bij dromen, of gaat u ’t doen? Omdat u iets te vieren heeft of zomaar, omdat ’t (eindelijk) kan…

Vaak hebben droomreizen een bijzondere aanleiding. Een huwelijk, een jubileum dat gevierd wordt met kinderen en kleinkinderen of een andere mijlpaal. En sommigen hebben het geluk dat ze vaker een bijzondere reis kunnen maken. 

 

Wat de reden ook is, droomreizen verdienen extra aandacht. En die geven wij; een persoonlijke begeleiding in de voorbereiding, maar ook tijdens de reis. Onze bestaande klanten hebben inmiddels ervaren hoe fijn dat is.

 

Wij werken samen met vrijwel alle gerenommeerde aanbieders van (luxe) reizen in Nederland. Maar we hebben zelf ook veel kennis in huis en goede contacten opgebouwd in het buitenland. Afhankelijk van uw wensen, kijken we met welke leverancier(s) we uw reis het beste kunnen samenstellen.