Zakelijk op reis

De Reisplanners helpen u met de organisatie en uitvoering van uw zakelijke reizen. Wij maken een voorstel op maat, passend bij uw organisatie, de bedrijfscultuur en uw doelstellingen. Incentives met personeel of relaties, jubileumreizen, het jaarlijkse bedrijfsuitje. Maar ook reis en verblijf rondom beurs- of fabrieksbezoeken in het buitenland kunnen wij voor u verzorgen. Wij weten de weg en besparen u of uw medewerkers een hoop tijd met de organisatie.

Incentivereizen

Een incentivereis is een beloningreis. Meestal bedoeld om medewerkers of dealers extra te motiveren of te bedanken voor hun inzet. Of om een belangrijke relatie als klant binnen te halen. U neemt ze mee op een compleet verzorgde reis zoals ze 'm zelf niet snel zouden maken. Van een weekend in een bruisende stad in Europa tot een week aan de andere kant van de wereld. The sky is the limit! En het mooie is dat de reis zichzelf vaak weer terugverdient. Soms is een incentivereis onderdeel van een bredere motivatiecampagne. Door onze ruime ervaring in zowel de reis- als communicatiebranche, kunnen wij desgewenst met u meedenken over een passende conceptuele invulling. 


Dealerreizen

Tijdens een dealerreis kunt u een nieuw product of nieuwe koers op ludieke wijze onder de aandacht brengen. En tegelijkertijd de banden aanhalen en uw dealers motiveren. Zodat ze úw product blijven verkopen en niet dat van de concurrent. Zo'n reis is soms ook net de prikkel die ze nodig hadden om weer wat harder voor u te lopen. Het positieve gevoel dat ze overhouden aan de reis, straalt af op u en uw merk. Succes gegarandeerd, weten wij inmiddels uit ervaring.


Personeelsreizen

Meerdaagse uitjes met het personeel. Om in een inspirerende omgeving te brainstormen. Om de neuzen van het management in dezelfde richting te krijgen. Of gewoon om elkaar eens op een andere manier te leren kennen.

Wat de reden ook is, zo'n reisje komt de sfeer op de werkvloer en de productiviteit zeker ten goede. Is dat misschien de reden dat veel klanten ieder jaar weer bij ons terugkomen?


Jubileumreizen

U weet nog als de dag van gisteren dat u uw bedrijf startte. En nu heeft u alweer een mijlpaal bereikt! Dat wilt u vieren met een reisje. Om uw personeel te bedanken voor hun inzet. Want mede dankzij hen bent u zover gekomen. 

Wat dacht u van een weekend vol hoogtepunten? Succes gegarandeerd en er wordt over nagepraat tot aan het volgende jubileum. Wij hebben talloze ideeën om van een jubileumreis een succes te maken. Daarnaast nemen we u vrijwel de hele organisatie uit handen. U heeft dus zelf ook álle tijd om te genieten!

 


Beursbezoeken

Reikt uw netwerk ver over de landgrenzen? Brengt u regelmatig een bezoek aan beurzen of congressen in het buitenland? Dan helpen wij u graag met de ‘logistieke rompslomp’. Vluchten op de juiste tijden, om geen kostbare tijd te verliezen. Hotels in de buurt van uw bezoeklocatie, vervoer ter plaatse, restaurantreserveringen… Wij nemen het regelwerk graag uit handen. Zodat u uw handen én hoofd vrij heeft voor uw buitenlandse missie.